Tandarts Wageningen

Published Sep 27, 22
4 min read

Tandarts Eindhoven Centrum - Pc2 Tandartsen Eindhoven

Let vooral op: : veel tandartsverzekeringen bieden voor controle en preventie 100% dekking, maar voor overige behandelingen tussen de 75% en 80%; : er zijn tandartsverzekeringen die vanaf €250,- tot €1. 500,- vergoeden; : ben je op zoek naar bijzondere vergoedingen zoals orthodontie? Bekijk dan goed of deze vergoeding in het pakket voorkomt; : let er op of er voor de verzekering acceptatievoorwaarden Ook kan het zijn voor dat voor bepaalde behandelingen een wachttijd van bijvoorbeeld een jaar geldt.

Wanneer je de tandarts alleen bezoekt voor de (half)jaarlijkse controle, kun je met een andere tandartsverzekering uit de voeten dan iemand die een slecht gebit heeft. Er zijn zelfs speciale tandartsverzekeringen die gericht zijn op preventieve mondzorg. Vaak hebben deze een zeer lage premie en krijg je er soms zelfs een elektrische tandenborstel bij cadeau.

Door te kiezen voor een vergoeding van 75% of 80%, betaal je maandelijks een lagere premie dan wanneer je alles vergoed krijgt. Heb je een goed gebit en ben je jong? Dan kun je kiezen voor een lage maximale vergoeding, tot €250,-. Wanneer je ouder wordt en de kans op gebitsproblemen toeneemt, kun je alvast preventief kiezen voor een iets hogere maximale vergoeding.

Mondzorg Villa De Wolfskuyl - Facebook

Een zwak of kwetsbaar gebit heeft meer mondzorg nodig en zonder tandartsverzekering lopen de kosten snel op. Wie van zichzelf weet dat het komend jaar de tandarts frequent zal worden bezocht, doet er verstandig aan te zoeken naar een verzekeraar met een hoge maximale vergoeding. De meeste verzekeraars vergoeden maximaal €1000,- of €1500,-.

Dergelijke tandartsverzekeringen hebben een hoge premie, variërend van €30,- tot €60,- of meer. Maar wie een snelle rekensom maakt (12 x €60,- = €720,-), ziet dat de premie een stuk onder de maximale vergoeding ligt. In het geval van ernstige gebitsproblemen loont een goede tandartsverzekering dus zeker. Helaas kun je meestal niet zomaar een tandartsverzekering afsluiten op het moment dat de gebitsproblemen ontstaan.

Wie afgelopen jaar ernstige tandproblemen heeft ontwikkeld en wil overstappen naar een tandartsverzekering met een hoge maximale vergoeding, is op zoek naar een tandartsverzekering zonder acceptatievoorwaarden of wachttijd. Welke tandartsverzekering heeft de hoogste vergoeding zonder acceptatievoorwaarden? Tot een maximale vergoeding van €750,- zijn deze verzekeraars nog makkelijk te vinden. Zo kun je bij de volgende verzekeraars een tandartsverzekering afsluiten zonder acceptatievoorwaarden: Verzekeraars met hoogste vergoeding zonder acceptatievoorwaarden 2022 Wil je een hogere maximale vergoeding? Dan wordt dit lastiger: vrijwel alle verzekeraars hanteren een wachttijd of bepaalde voorwaarden.

Dé Tandarts Voor Iedereen In Amerongen En OmgevingBenieuwd welke verzekeraars bij ons het beste uit de bus komen? Vergelijk dan hier: Mondzorg en orthodontie worden lang niet altijd door dezelfde verzekering vergoed. Wanneer je als volwassene op zoek bent naar een verzekering om een beugel vergoed te krijgen, kun je vaak beter ook naar andere aanvullende pakketten kijken.

Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen kinderen en volwassenen: Als kind ben je automatisch meeverzekerd met je ouders. Ben je onder de 18 jaar en heb je een beugel nodig? Dan kan dit zowel door de tandartsverzekering van je ouders vergoed worden als door een ander aanvullend pakket. De maximale vergoeding wisselt sterk per verzekeraar.

Naar de Tandarts   Kliniek voor Tandheelkunde en implantologieWat zeggen tandartsen over onze facings en werkmethode.


Als je overstapt, heb je namelijk vaak met een wachttijd of medische acceptatie te maken. Orthodontie voor volwassenen wordt vaak niet gedekt door een tandartsverzekering. Slechts enkele pakketten doen dit wel. Daarnaast zijn er sommige aanvullende zorgverzekeringen die orthodontie voor volwassenen vergoeden. Wij hebben uitgezocht welke pakketten dit zijn, of ze een wachttijd of voorwaarden hebben en hoeveel ze maximaal vergoeden.

Home - Tandartsenpraktijk St. Jozef B.v.

Tandarts Praktijk Sliedrecht: Spoedhulp, Angst en NarcoseTandarts in Amersfoort met goede reviews - indebuurt Amersfoort


Benieuwd welke verzekeraars het beste bij je wensen passen? Vergelijk dan nu! - bang voor de tandarts.

Wat zeggen tandartsen over onze facings en werkmethode.Tandarts Hoofddorp Tandartspraktijk Spaarne Hoofddorp


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait (tandarts seghwaert). Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.OkeIk ga niet akkoord

Wat maakt SPTO de beste tandarts in Nederland? Het is simpel: ons vriendelijke personeel, eersteklas zorg en toewijding om u uitzonderlijke klantenservice te bieden. We weten dat als er aan uw gebit wordt gewerkt, dit soms stressvol kan zijn. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel en ontspannen voelt in onze tandartspraktijk in Apeldoorn.

Drie Tips Voor Het Kiezen Van Een Goede Tandarts

Het is onze passie om onze patiënten de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden. Daarom investeren we in de nieuwste technologie en apparatuur. We zorgen we ervoor dat ons team hun vaardigheden voortdurend bijwerkt. De tandarts in Apeldoorn is in mening dat iedereen een mooie glimlach verdient. Daarom biedt de tandarts in Apeldoorn een breed scala aan diensten in onze praktijk, van algemene tandheelkunde tot cosmetische ingrepen.

More from Webshops, Internet

Navigation

Home

Latest Posts

Published Jan 27, 23
4 min read

Tandarts Wageningen

Published Sep 27, 22
4 min read