De Visuele Startpagina

Published Mar 25, 21
5 min read

Startpagina - Startpagina InstellenDat startpagina’s hun grenzen hebben toont ons startpagina link groei experiment gericht op zoekwoorden die muurvast zitten qua ranking. Hier wat voorbeelden van websites die voor het grootste deel afhankelijk zijn van directory linken om te scoren op zoekwoorden. Op het zoekwoord ‘refurbished iphone 6’ zoeken ruim 11. 000 mensen per maand volgens de Google zoekwoordenplanner.

Directory Linkbuilding in 2021: Uitleg, Tools en 140 NL Directoriesklikproces.nlBeste alternatieven voor Start.me om startpagina's te configureren ITIGICitigic.com


Wanneer je kijkt naar het aantal linken dat naar deze specifieke pagina gaat, zijn dat 8 dofollow linken. Mocht je niet exact weten wat een dofollow link is: Lees hier de complete uitleg over dofollow en nofollow linken. Van de dofollow 8 linken zijn 6 linken (75%) directory linken. Als je naar de totale website kijkt, zijn dat 31 dofollow linken.

Alternatieven Voor Igoogle: 10 Coole Startpagina's Voor Je Startpagina

Dat is 58% van alle linken. Daarnaast zijn die 13 andere linken ook niet bijzonder. Toch scoort deze website op de nummer 1 positie op een zeer lucratief zoekwoord. Een ander voorbeeld: Elke maand wordt er veel gezocht op zoektermen rondom bureaustoelen. De zoekwoorden met het grootste zoekvolume daarin staan hieronder met een totaal maandelijks zoekvolume van ongeveer 30.

De website bureaustoelen24. nl heeft op al deze zoekwoorden een top 5 positie. De website ontvangt 151 dofollow linken. Hiervan zijn er 56 (37%) van directories. Daarnaast zijn 51 linken (34%) affilate linken vanuit websites die eigenlijk ook directories zijn. van alle linken vanuit directories komt. Voor beide websites een compliment.

Startpagina Links Ze Werken Echt

Zelfs de allergrootste spelers op het internet maken gebruik van directories, zoals Zalando. de beste startpagina. nl. Naar de pagina Zalando dameskleding (alstublieft Zalando: een mooie link, daar is niet voor betaald trouwens) is meer dan de helft van alle 100+ linken een directory link. Daarnaast zijn er 2 specifieke soorten directories die wat anders zijn dan de rest: Lokale directories & bedrijfsprofielen.

Eigenlijk voor alles met een geografische locatie erin zoals . Zie hier de complete gids om lokaal gevonden te worden (inclusief de Google maps) Directories worden meestal in 1 van de volgende 3 scenario’s gebruikt: 1. Als je een nieuwe website lanceert. De eerste 3 – 9 maanden voeg je dan directory linken toe.

Anno 2021 Werken Startpagina Links Zeer Goed Nog

Een vliegende start zogezegd. De website indexeert beter en sneller door Google. 2. Wanneer je een grote of belangrijke pagina lanceert en je deze een extra boost wilt geven. In feite wat je met een nieuwe website doet, maar dan in het klein. 3. Om jouw website structureel te laten stijgen door elke maand 5 – 10 linken toe te voegen.

In Nederland neemt 99% van alle SEO’ers deze berichten klakkeloos over. Het probleem is dat Engels-talige directories echt compleet worden kapot gespamd. Of de directories worden speciaal opgezet om er linken vanaf te verkopen. Daardoor schrijven Engelse en Amerikaanse bloggen dat je directories moet vermijden en Nederland SEO land neemt dat over.

De Leukste Kinderstartpagina

Bij Nederlandstalige directories is dit doorgaans niet het geval. Engels-talige spammers laten Nederlandse directories met rust. Daarnaast hebben bijna alle directories een handmatige goedkeuring. Nederlandse directories zijn prima om te gebruiken en leveren (beperkte) waarde voor je website. Wanneer je veel met SEO bezig bent kom je ze onvermijdelijk tegen: Mensen die je aanbieden om jouw website aan te melden bij X aantal goede en relevante directories.

Directory Linkbuilding in 2021: Uitleg, Tools en 140 NL Directoriesklikproces.nlStartpagina.nl - Wikipedianl.wikipedia.org


com, . info, . io of . net . Doorgaans is dit allemaal troep. Met name Engels-talig. In 99% van de gevallen raden we aan dit te vermijden. Enkele buitenlandse betaalde directories of zwaar gemoderate directories als www. dmoz.org zijn wel de moeite waard. Daarbuiten raden we altijd aan om je alleen bij een niet-Nederlandstalige directory aan te melden als je zeker weet dat het een kwalitatief goede website is.

Hoe Kom Je Aan Backlinks? (+15 Linkbuilding Tips!) - Internet

Er zijn 2 soorten aanmelden: 1. Automatisch 2. Handmatig Bij een automatisch aanmelding is het vrij eenvoudig. Iedereen die zich aanmeldt wordt automatisch toegevoegd. Dat is niet zo spannend, maar komt niet veel voor. Als het wel een automatische aanmelding is, is de kans extreem groot dat dat de directory helemaal is volgespamd.

Wat betekent dat er een fysiek iemand naar jouw website kijkt, jouw gegevens en eventuele beschrijving die je meegeeft. Wat hier zo belangrijk aan is, is het volgende: dit kan fout gaan, traag zijn of er kan een webmaster achter de pagina zitten die gewoon niet meer werkt. Dit kan tot gevolg hebben dat jouw aanmelding er niet doorheen komt of flinke vertraging heeft.

Anno 2021 Werken Startpagina Links Zeer Goed Nog

Maar we raden het wel sterk aan. Omdat niet alle webmasters achter websites even snel zijn met goedkeuren. Of jouw aanmelding helemaal niet goedkeuren zelfs. Wanneer je jouw website meerdere keren aanmeldt, is de kans groter dat je ook daadwerkelijk geplaatst wordt. Je moet niet je eigen website meerdere keren bij dezelfde pagina aanmelden, maar bij verschillende pagina’s op dezelfde website.

1. loodgieter. startpagina.nl 2. installatiebedrijf. startpagina.nl 3. loodgieters-noord-holland. startpagina.nl 4. toilet. startpagina.nl De kans is groot dat deze 4 pagina’s door 4 verschillende webmasters worden beheerd. Daarmee is de kans dat er 1 wordt goedgekeurd veel groter. Daarnaast is er nog een bijkomend voordeel: Veel websites zetten hun subdomeinen niet goed in, waardoor een subdomein wordt gezien als een aparte website.

Startpagina.nl - Jouw Startpagina Voor Weer

Een leuk bijkomend voordeel (bedrijvengids). Mocht je niet weten wat een subdomein is dan is hier de complete uitleg over subdomeinen vs submappen. Het enige officiele wat we konden vinden over wat Google over directories zegt, komt alweer uit 2010 (wat tientallen jaren is in SEO wereld). Hieronder een stukje uit wat Google vermeldt (bron): Vertaling: Directory aanmeldingen worden vaak genoemd als nog een manier om een jonge website te promoten in de Google index.

Maar daar zijn er niet veel van in proportie tot directories van een lagere kwaliteit. Als je besluit om jouw website aan te melden bij een directory, wees zeker dat de directory over hetzelfde onderwerp gaat, actief gemoderate wordt en goed gestructureerd is. Massale aanmeldingen, die soms worden aangeboden als een snelle SEO workaround, zijn meestal zinloos en dienen waarschijnlijk niet je doel.

More from Pagina's, Overzichten

Navigation

Home

Latest Posts

Published Jan 27, 23
4 min read

Tandarts Wageningen

Published Sep 27, 22
4 min read